“13 comarques”: I Trobada de muralistes de l’street art

I Trobada de muralistes de l’street art “13 comarques” – 26 i 27 de març de 2022

Estimats amics i amigues,

s’acosta un cap de setmana molt especial!

El 26 i 27 de març tindrà lloc al parc de la Manreana la I Trobada de muralistes del street art, el “13 comarques”.

Encetem unes trobades anuals d’artistes de street art com a espai de reivindicació cultural i territorial en forma d’intervencions artístiques en 13 parets de la Manreana, de manera que al finalitzar aquestes trobades es veuran representades les 13 comarques de la província de Lleida. Els artistes convidats d’aquest any seran: Llukutter (Segrià), Kamma (Pla d’Urgell), Swen (Pallars Sobirà), Cactus Soup (Garrigues). També tenim la guanyadora del concurs de muralistes joves que hem organitzat per aquesta ocasió i que pintarà una paret de la Manreana amb la temàtica de la província de Lleida. Tot això coordinat per l’artista Lily Brick.

Aquesta activitat es farà a l’espai de la Manreana convivint amb la resta d’espais del parc: la granja, Vimferri, laberint de fusta, ponis i corre-grangers. Si us hi fixeu bé, a la programació veureu que hi ha visita a la granja els dos dies per la tarda.

Recordar-vos que a la web podreu comprar les entrades i que gaudireu d’un 10% de descompte si agafeu l’entrada amb dinar de bufet lliure de la casa.

Que no us ho expliquin!