Escoles i esplais

Escoles i esplais
Escoles i esplais
Escoles i esplais
Previous
Next

Pensant especialment en col·lectius (escoles, esplais, equips esportius, AFAs, etc.), a la  granja escola tindreu interacció total amb animals salvatges i de granja, a més de tallers relacionats amb la vida de pagès. 

L’objectiu és esdevenir un recurs educatiu de suport a la tasca docent, i aconseguir un aprenentatge vivencial i significatiu en un àmbit diferent a l’escolar o familiar.

Estades amb valor afegit

Estades a la casa de colònies  amb el valor afegit de les activitats i tallers com: la granja, el món del cavall, laberint i rocòdrom, la llet i els seus derivats, l’hort, taller de fauna, el forn i itinerari de natura.

Escoles i esplais _ estades amb valor afegit
Escoles i esplais _ experència en el lleure

Experiència en el lleure

Equip de monitors amb una llarga experiència en el món del lleure educatiu. Les activitats són pensades i adaptades al contingut curricular de cada cicle: instituts, escoles, llars d’infants.

Equipaments

  • Places totals: 130
  • Places accessibles: 10
  • Lavabos: 15
  • Habitacions de 4, 6, 8, 10, 12 i 24 places
  • 7 sales d’activitats / tallers de diverses mides
Escoles i esplais _ equipaments

Reserva online colònies i esplais

Emplenar aquest formulari NO és considerat per la Manreana una reserva en ferm. Un cop es rebin les dades correctament, contactarem amb el/la remitent per confirmar la PRERESERVA o facilitar-li la INFORMACIÓ que ens sol·liciti.

 
 

1-Dades del sol·licitant

2-Característiques del grup i dates de les estades

3- Observacions

D’acord amb la LOPD, li informem que les seves ades personals i direcció de correu electrònic formen part d’un fitxer, el responsable del qual es la Manreana, SL, sent la finalitat del fitxer, la gestió de caràcter comercial i l’enviament de comunicacions comercials sobre els postres productes i/o serveis.

Si ho desitja, vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a a següent direcció de correu electrònic a info@lamanreana.com, indicant a la línia d’”Assumpte” el dret que desitja exercitar.