La Manreana

La Manreana
Qui som

Informació la Manreana

La Manreana és una antiga masia de pagès envoltada de camps, situada a Juneda, a la comarca de Les Garrigues (Lleida). 

Prop de 40.000 m2 perquè pugueu gaudir al màxim de la natura i d’una gran varietat d’animals, un territori per descobrir!

Divulgació vida de pagès

Dedicada a la divulgació del món de la pagesia, la idea de fons de la casa és posar en valor la vida i les tasques del món rural, molt important en el funcionament de les nostres societats i transmetre aquest coneixement tant a les escoles com a les famílies.

1720429068432
Informació la Manreana: foto de les instal·lacions que conformen la granja.

Espais propis i singulars

Per a l’aprenentatge i el lleure disposem de diversos recursos i espais característics. La granja i l’espai de fauna salvatge Vimferri que permeten la interacció total amb els animals per tal d’aconseguir una experiència més vivencial. L’hort i l’hivernacle ens ofereixen la possibilitat de gaudir d’activitats diferents i noves que permeten un desenvolupament integral a la natura. Les instal·lacions compten amb una aula de natura i sales de tallers de forn o làctics per aprendre i realitzar els processos d’aliments obtinguts directament de la granja o l’hort.

Compromís sostenible

Optem per una vida sostenible i a favor del medi ambient tenint cura amb el tractament dels residus d’orgànica de la casa creant un cercle tancat entre l’hort-cuina-granja.

L’any 2021, la Manreana ha obtingut els distintius BiosphereCertified i BiosphereCommitted pel seu compromís amb un estil de vida sostenible així com ajudar a aconseguir els 17 ODS de l’agenda 2030 de Nacions Unides. 

Informació la Manreana: foto d'un home tenint cura del seu hort.
Informació la Manreana: Foto on dos monitors ensenyen a un nen a muntar un poni. També es veu una nena fent-los companyia.

La Manreana

A la Manreana hi trobem dues altres entitats:

la Fundació la Manreana, centre de teràpies eqüestres i formatiu homologat i reconegut per la Federació Espanyola de Teràpies Eqüestres (FETE) i l’Escoleta del Mas, espai educatiu i pedagògic amb una metodologia basada en dos pilars: el joc lliure i els tallers vinculats a la vida del mas i la granja.